fbpx

Ervaar jij ook hormonale klachten?

Als zwanger worden niet vanzelf gaat, jouw cyclus onregelmatig is, je weinig energie hebt of jouw huid onrustig is wil je een oplossing.

 

Download mijn gratis E-book om de kans op een zwangerschap te vergroten.

Download E-book

Welkom bij VITHR

Er zijn zoveel vrouwen die last hebben van hormonale klachten, die al maanden (jaren) hopen op een zwangerschap en onzeker worden van hun huid. Ik help je daarbij, want als hormooncoach en ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om hormonale problemen te ervaren, een langdurige onvervulde kinderwens te hebben en een onregelmatige cyclus te hebben.

Ik heb het te lang geaccepteerd, gedacht dat het er bij hoorde. Nu weet ik dat het niet zo hoort.

Wil jij ontdekken wat jij kan doen? Jouw kans op een zwangerschap vergroten? Download dan hier mijn gratis E-Book met de 6 tips die de kans op een natuurlijke zwangerschap vergroten.

Voor wie is VITHR

E

Voor vrouwen die op een natuurlijke manier zwanger willen worden

E

Voor vrouwen die zich bevinden in een medisch traject en er alles aan willen doen dit te laten slagen

E

Voor vrouwen die de menstruatiecyclus regelmatig willen laten verlopen

E

Voor vrouwen die rondlopen met de vraag 'wat kan ik er nu zelf aan doen?'

E

Voor vrouwen die het zwanger worden graag met iemand bespreken én daarbij alles willen omarmen om de kansen op een zwangerschap te vergroten.

Wat kan ik voor jou betekenen

Als hormooncoach begeleid ik vrouwen in de vruchtbare jaren naar een energieker en stabieler leven zonder al die vage klachten.

Ik ondersteun jou om de beste, vruchtbaarste, versie van jezelf te worden waardoor jij jouw kans op een (natuurlijk) zwangerschap vergroot.

We gaan all-in en onderzoeken waar de oorzaken liggen van jouw klachten door middel van een grondige analyse en bloedonderzoek. Aan de hand hiervan zet jij stappen die ervoor zorgen dat jij jouw vruchtbaarheid vergroot én je veel beter gaat voelen.

Ik ben er voor jou wanneer jij: 

Z

Een kinderwens hebt die niet in vervulling lijkt te gaan

Z

Geen genoegen neemt met het gebruik van een pil of hormonen

Z

Er klaar voor bent om zelf het heft in handen te nemen en aan de slag wilt gaan met jouw gezondheid.

QUOTES

"

Tekst hier plaatsen

 VITHR trajecten

Individuele begeleiding of een programma volgen, het kan beide. 

Hormonen in balans

1 op 1 coaching

Afkomen van vage klachten als PMS, blaasontstekingen, PCOS, vermoeidheid, migraine, moeite hebben met afvallen, darmproblemen en PDS.

Zwangerschap

1 op 1 coaching

Indivudele begeleiding om de kans op een zwangerschap te vergroten, de cyclus regelmatig te krijgen, PCOS klachten te verminderen en de vruchtbaarheid te vergroten.

Verbeter jouw vruchtbaarheid

Online programma

Alle tools om in 6 weken jouw vruchtbaarheid verbeteren aan de hand van verschillende modules. Op jouw tijd, in jouw tempo en waar jij maar wilt.

Eerste stap naar een optimale hormoonbalans

Online tools

  • Receptenbundel met hormoonproef recepten.
  • Stappenplan om de eerste stappen te kunnen zetten.

Zij gingen jou voor

Over mij

Hoi, ik ben Lotte als hormooncoach weet ik precies wat jij nu doormaakt.

Nog niet zo lang geleden wilde ik zelf graag zwanger worden. Wij probeerde het een jaar zelf zonder resultaat, gingen de medische molen in om alle onderzoeken te doorlopen en bleken perfect gezond te zijn. Maar niet zwanger..  Ik pakte alles aan wat ik maar kon vinden om mijn eigen vruchtbaarheid, en die van mijn partner, te verbeteren om zo een zwangerschap te realiseren.

Ik slikte foliumzuur, beperkte mijn alcohol inname en gaf manlief de opdracht om zijn telefoon niet in de broekzak te bewaren en volgde alle tips op die ik kon vinden. Maar ik was nog steeds niet zwanger.

Na nog een hele hoop rondjes op Google kwam ik in aanraking met hormoon coaching en vond ik in een persoonlijk traject mijn oplossing; Ik moest een aantal aanpassingen doen in mijn voedingspatroon om zo mijn lichaam te voorzien van de juiste vitamines en bouwstoffen. Ik bracht onder begeleiding mijn hormonen weer in balans en leerde wat ik mijn lichaam allemaal kon laten doen met de juiste voeding.

En wonder boven wonder was ik binnen twee maanden zwanger..

Wil jij niet langer afwachten en nu weten wat je kan doen?

Download dan hier mijn gratis E-Book met de 6 tips die de kans op een natuurlijke zwangerschap vergroten.

Laatste nieuws, tips en weetjes

Het belang van omega 3 bij een kinderwens

Het belang van omega 3 bij een kinderwens

Het belang van omega 3 Bij een kinderwensAfgelopen week kreeg ik 16 bloedtesten terug. Allemaal dames en 1 heer die in de afgelopen weken bij mij bloed hebben geprikt om te ontdekken waar zij staan....

Lees meer
Stress

Stress

Stress   Tijdens een intake vraag ik vaak naar het stresslevel van de vrouw die ik mag gaan helpen. Veelal is het antwoord “het valt wel mee” en ik vraag me dan altijd hardop af of dat écht zo is....

Lees meer
Doelen, ik heb grote doelen

Doelen, ik heb grote doelen

Doelen, ik heb grote doelen Ik heb een doel Dat ik begon met VITHR koos ik voor veiligheid, ik bleef nog gedeeltelijk in de HR werken en verdiende daarmee het geld wat ik in VITHR kon investeren....

Lees meer

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ