fbpx

Over vithr

Waarom wil ik je wat meer vertellen over VITHR? Heel eerlijk, ik ben VITHR en dus is mijn over mij pagina opzich voldoende informatie over het gezicht achter dit bedrijf. En toch is er nog iets waar ik je graag in mee wil nemen, namelijk mijn weg naar dit bedrijf toe. VITHR staat voor FITTER, want dat is wat de aanpassingen in voeding en levensstijl met je zullen doen. Je voelt je fitter, de hormonen in je lijf zullen weer voor je gaan werken in plaats van tegen je.

Tot zo ver iets over de naam, maar waarom heb ik hier dan voor gekozen? Het heeft bij mij een tijdje geduurd voordat ik echt onder ogen durfde te komen wat ik wil doen. Wat mijn missie is en waarom ik vrouwen wil helpen om zwanger te raken. Inmiddels weet ik dat dit kwam door mijn eigen gevoel, want hiervoor gaan staan betekent dat ik mijn eigen persoonlijke verhaal moet gaan vertellen. En dat vond ik lastig, onbewust. In grote lijnen wisten mensen uit onze omgeving wel dat mijn eerste zwangerschap niet zomaar lukte, maar de echte details en de echte gevoelens? Die hield ik liever binnen. En juist dát is waar ik in de opbouwfase van mijn bedrijf doorheen ben gegaan en wat mij zo ontzettend veel positiefs heeft opgeleverd. Mooie verhalen van andere mensen, nieuwe mensen in mijn leven en vooral heel veel verwerking. Ook voor mijzelf. En nu, nu heb ik dit onderdeel van mijn missie heb gemaakt; De gevoelens en emoties echt bespreekbaar maken. Want hoe lekker is het, als je nu eindelijk eens met iemand kan praten die je echt begrijpt. Die de woorden uit je mond haalt, of ze er juist in legt, omdat deze persoon precies hetzelfde voelt of voelde.

VOOR WIE IS VITHR?

  • Voor vrouwen die op een natuurlijke manier zwanger willen worden
  • Voor vrouwen die zich bevinden in een medisch traject en er alles aan willen doen dit te laten slagen
  • Voor vrouwen die de menstruatiecyclus regelmatig willen laten verlopen
  • Voor vrouwen die geen kunstmatige hormonen willen slikken en waarbij een zwangerschap niet vanzelfsprekend lijkt
  • Voor vrouwen die het zwanger worden graag met iemand bespreken én daarbij alles willen omarmen om de kansen op een zwangerschap te vergroten.

DE KRACHT VAN VOEDING

Wist jij dat je met voeding het lichaam voor je kan laten werken? Veel al eten wij wat we eten, zonder écht bewuste keuzes te maken. Dit kan anders. In een coachingstraject bij mij leer jij wat gezonde keuzes en combinaties zijn voor jouw lichaam, immers ieder lichaam is anders.

Veel klachten worden gestuurd door de hormoonbalans van het lichaam. Het zijn eigenlijk kleine signalen van binnen uit die aangeven dat er iets niet goed gaat. Het is zó lastig om deze signalen goed en tijdig te herkennen dat wij beter geworden zijn in het verdrukken en accepteren hiervan. Maar dit kan anders. Ben je bijvoorbeeld al tijden moe, futloos, valt jouw haar erg uit, breken je nagels snel af, heb je last van PMS? Er zijn legio klachten die verdwijnen wanneer er gekeken wordt naar de hormoonbalans en voeding.

Ik help je hierbij. Samen nemen wij een uitgebreide vragenlijst door als intake. Op basis van deze informatie maken wij samen een behandelplan en krijg jij concrete adviezen om aan de slag te gaan met voeding en verbeteringen. Je wordt gedurende het proces gecoacht en begeleid om kleine, en soms ook grote, veranderingen door te voeren om zo stap voor stap naar de ultieme gezonde versie van jezelf te werken.

COACHING

Ik werk op basis van persoonlijke coaching. Samen zullen wij jouw situatie analyseren en er een maatwerk programma van maken. Ieder mens is anders, ieder lijf is anders en daarom vraagt iedere situatie een andere aanpak. Centraal staat de vrouw, voeding en uiteraard de wens om een zwangerschap te realiseren.

Download alvast mijn gratis E-Book met de 6 tips die je nu kan toepassen om de kans op een natuurlijke zwangerschap te vergroten.

Contact

10 + 4 =

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ