fbpx

Aanvraagformulier Eqology

Omega 3 is de bron van onze cellen, deze waardes zijn dan ook super belangrijk om goed aan te vullen. Helemaal op het moment dat je zwanger bent of zwanger wilt worden, want de cellen van de moeder worden ingezet voor de ontwikkeling van de baby. Met een omega 3 supplement vul je de eigen waarde aan en profiteer jij én de baby van vele gezondheidsvoordelen. 

Lastig in de wereld van suppletie om een goede variant te vinden, er is ontzettend veel op de markt. Bij omega 3 is het belangrijk om een pure variant te gebruiken omdat vis nu eenmaal veel toxines kan bevatten. Gelukkig is daar Eqology. De beste, puurste variant van omega 3. Vul onderstaande gegevens in en de bestelling kan geplaatst worden.

Bij aanmelding krijg je voor minimaal 6 maanden Omega 3 thuis gestuurd. De eerste maand ontvang je een dubbele dosis, om de cellen goed te vullen. Daarna krijg je iedere maand 1 fles olie thuisgestuurd. De kosten zijn €39,- per maand exclusief verzendkosten, wat neerkomt op ongeveer €1,20 per dag. 

Vis kopen is een stuk duurder en nu weet je zeker dat je de dagelijkse behoefte binnen krijgt.

* Let op, met het invullen van dit formulier geef jij akkoord voor het gebruiken van jouw gegevens voor de aanvraag van de omega 3 voor minimaal 6 maanden. 

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ