fbpx

vithr persoonlijke trajecten

Er is weinig meer persoonlijk dan een zwangerschapswens. Het gaat over een beeld wat jij hebt samen met de partner, het gaat over jullie samen en een leven met een kindje. Als dit niet vanzelf gaat dan is dit ontzettend kwetsbaar en gevoelig, en vaak ook heel erg privé.

Omdat iedere situatie anders is, omdat iedere cyclus anders is en omdat ieder lijf anders is vraagt de aanpak ook een stuk inleving en persoonlijk contact. Er is immers iets in jullie lichaam niet optimaal, en dat vraagt om onderzoek. Niet om een standaard behandeling, maar echt een verdieping op jouw lichaam.

In een persoonlijke traject gaan wij samen op onderzoek uit, en indien gewenst met de partner. Wat speelt er in jullie leven, waar staan jullie in deze weg naar een zwangerschap.

Misschien gebruik je op dit moment hormonen en ben je onder behandeling van de gyneacoloog. Ter ondersteuning van het medisch traject, of juist omdat je dit voor wilt zijn; Hormooncoaching is altijd een toegeving. Wil je het heft in eigen handen nemen en opzoek gaan naar de juiste balans voor jouw lichaam, maar weet je echt niet waar je nu moet beginnen?

Laat mij je in een 1 op 1 consult helpen. Je krijgt een persoonlijk advies afgestemd op jouw situatie met concrete, duidelijke adviezen. Hiermee pak jij de oorzaak aan en leer je wat voor jou gaat werken.

Daarnaast ben ik er voor jou. Ik luister naar jouw verhaal, geef je tips over hoe je dit aan kan pakken -of aan kan passen- en help je op weg in de wondere wereld van hormonen. Ik ben er letterlijk voor je, want een luisterend oor is zo fijn wanneer je even niet meer weet wat goed is.

Toen mijn zwangerschap niet zomaar uit de lucht kwam vallen voelde ik me onbegrepen en alleen op de wereld. Niet dat mijn partner niet lief en begripvol was, maar hij voelde niet precies wat ik voelde. Het was mijn lichaam die het moest doen, maar niet deed. En dat deed pijn, maakte mij onzeker en zorgde voor een rot gevoel. Juist het delen van mijn verhaal met iemand die het begreep, iemand die ook geworsteld heeft met een onvervulde zwangerschapswens gaf mij al zoveel rust. Herkenning, erkennig en vertrouwen, daar was ik langere tijd naar opzoek.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan rustig bij mijn trajecten hier onder of neem contact met mij op.

1:1 begeleiding 

Trajectduur 12 weken

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • 3x 60 minuten 1 op 1 coaching
 • Adviesrapport inclusief hormoonuitleg
 • EMB Bloedtest (bevat bloedtest, verzendkosten, afname, analyse in het lab & uitwerking van het plan)
 • Nabespreking bloedanalyse en advies van 60 minuten
 • Uitgebreid voeding & leefstijl advies inclusief optimalisatie
 • Weekmenu’s met opties voor ontbijt, lunch en diner
 • Mogelijkheid tot stellen van vragen via WhatsApp en per mail

Bonus: Toegang tot het programma ‘Verbeter jouw vruchtbaarheid in 6 weken’

Trajectduur 12 weken

€1397,-*

Voor € 250,- (exclusief bloedtest) ontvangt de partner ook een advies en doorlopen jullie samen het traject.

* In termijnen betalen is mogelijk (incl. administratiekosten)

Gezondheid traject

Wanneer je geen directe zwangerschapswens hebt maar wel  wilt zorgen dat jouw lichaam gezond is omdat je merkt dat de hormonen nu tegen je werken. Je wilt de vrouw, ondernemer en (of) moeder zijn die energie voor 10 heeft en zichzelf een makkelijker leven gunt. 

Dit traject duurt 12-16 weken en bestaat uit

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Adviesrapport inclusief hormoonuitleg
 • 3x 1:1 coaching
 • EMB Bloedtest 
 • Voeding & leefstijl advies

Gedurende dit traject ontdekken wij samen wat jij nodig hebt om de hormonen in balans te krijgen en zo jouw gezondheid een boost te geven.

 

Trajectduur 12-16 weken

v.a. €1497,-

Dit traject is maatwerk, de prijs is daarom een vanaf prijs. 

 

Gratis gesprek 

Juist omdat ik zo goed weet hoe lastig het is om een keuze te maken in wat er wel en niet goed is om te doen bied ik jou de kans om een gratis 30 minuten gesprek met mij in te plannen.

In dit gesprek denk ik met je mee of hormooncoaching iets voor jou is en welke traject het best passend is. Gun het jezelf, ga voor verandering en controle over dit mega intense proces. Je hoeft het niet alleen te doen, laat mij met je meedenken wat het beste is om nu te doen. Misschien bij mij, misschien bij iemand anders of misschien is het niet het juiste moment. Maar dan heb je het in ieder geval ontdekt en een kans gegeven.

Door jou weet ik hoe belangrijk gezond eten is. Ik heb gewoon een heel andere mindset gekregen en hoe ik naar mijn lichaam moet luisteren. Het is ongelofelijk, van nooit ongesteld ben ik nu gewoon voor de tweede keer ongesteld geworden. Ik ben zo blij dat ik met jou contact opgenomen heb.

Amy

Lieve Lotte, dank je wel voor je hulp. Ik ben zwanger! Je hebt mij net het zetje gegeven dat ik nodig had.

Sanne

Erg prettig om dit traject te volgen. Lotte is super positief en persoonlijk betrokken. Zij begrijpt hoe pijnlijk en frustrerend het kan zijn als zwanger worden niet vanzelf gaat. Geen vraag is gek en je krijgt altijd een uitgebreid antwoord of advies. Super om toch zonder hulp van het ziekenhuis bezig te zijn aan een gezonde leefstijl en te werken aan je wens. Super bedankt!

Sandy

Ik had meteen het gevoel 'zij begrijpt mij, ze weet precies wat ik denk of voel' en dat was zo onwijs fijn. Alleen daarom is een gesprek met Lotte al heel waardevol. Je voelt je gezien, gehoord en kunt openhartig je verhaal delen.

R.F.

Lotte heeft alles voor mij uitgezocht, en sinds ik haar adviezen opvolg voel ik me zoveel beter. De pijn in mijn borsten en benen is minimaal en soms helemaal weg. Ik voel me energieker en ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug. En ook leuk, ik krijg heel veel complimentjes over hoe goed ik eruit zie!

Rowena

Ik ben echt heel blij dat ik voor je gekozen heb! Ik ben veel energieker, bijna geen hoofdpijn en buikpijn meer, m'n buik is niet meer steeds opgezet en ik hoor van veel mensen dat ik er goed uit zie.

Anne

Dank je wel voor jouw hulp. Heel duidelijk en praktisch, het heeft mij echt veel rust en nieuwe inzichten gegeven.

Emma

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ