fbpx

persoonlijke trajecten

Er is weinig meer persoonlijk dan een zwangerschapswens. Het gaat over een beeld wat jij hebt samen met de partner, het gaat over jullie samen en een leven met een kindje. Als dit niet vanzelf gaat dan is dit ontzettend kwetsbaar en gevoelig, en vaak ook heel erg privé.

Omdat iedere situatie anders is, omdat iedere cyclus anders is en omdat ieder lijf anders is vraagt de aanpak ook een stuk inleving en persoonlijk contact. Er is immers iets in jullie lichaam niet optimaal, en dat vraagt om onderzoek. Niet om een standaard behandeling, maar echt een verdieping op jouw lichaam.

Een 1:1 samenwerking, met aandacht voor jou én jouw lichaam. 

In 3 maanden tijd jouw lichaam optimaal voorbereiden, de kansen vergroten op de gewenste zwangerschap.

Beinvloed jouw hormonen op een natuurlijke wijze met een persoonlijk plan compleet op maat.  

In dit traject ga jij verbeteringen merken in je lijf: 

 • Je hebt meer energie 
 • Moodswings verdwijnen
 • PMS klachten zijn verleden tijd
 • Je huid wordt rustiger
 • Het opgeblazen gevoel verdwijnt 

En bovenal; Je krijgt weer grip op je eigen lijf in dit ontzettend onzekere traject. Jij ontdekt wat jij zelf kan doen en binnen drie maanden leer je je eigen lichaam beter kennen dan ooit. 

Er is geen arts of therapeut die je een garantie kan geven op een zwangerschap, ik kan je wel garanderen dat je op de natuurlijke manier verbeteringen gaat merken. 

1:1 traject

3 maanden

Tijdens het 3 maanden traject hebben wij: 

 • Kickoff van 60 tot 90 minuten met uitgebreide vragenlijst
 • 5 zoom sessies van 60 minuten
  • In dit contact moment bespreken we de voortgang, passen we waar nodig aan en stellen we de vervolg stappen vast. Belangrijkste uitgangspunt is vooral wat heb jij gedaan en hoe voel jij je.
 • Toegang tot maatwerk onderdelen. De opties zijn:
  • EMB Bloedtest 
  • Omega 3 bloedtest
  • Persoonlijk adviesrapport 
  • Receptenbundel 
  • Stappenplan 
  • Deep dive op de hormonen 
  • Werken met etherische oliën

Trajectduur 12 weken

€1797,-*

Voor € 750,- (exclusief bloedtest) ontvangt de partner ook een advies en doorlopen jullie samen het traject.

* In termijnen betalen is mogelijk (incl. administratiekosten)

 

Gratis gesprek 

Juist omdat ik zo goed weet hoe lastig het is om een keuze te maken in wat er wel en niet goed is om te doen bied ik jou de kans om een gratis 30 minuten gesprek met mij in te plannen.

In dit gesprek denk ik met je mee of hormooncoaching iets voor jou is en welke traject het best passend is. Gun het jezelf, ga voor verandering en controle over dit mega intense proces. Je hoeft het niet alleen te doen, laat mij met je meedenken wat het beste is om nu te doen. Misschien bij mij, misschien bij iemand anders of misschien is het niet het juiste moment. Maar dan heb je het in ieder geval ontdekt en een kans gegeven.

Door jou weet ik hoe belangrijk gezond eten is. Ik heb gewoon een heel andere mindset gekregen en hoe ik naar mijn lichaam moet luisteren. Het is ongelofelijk, van nooit ongesteld ben ik nu gewoon voor de tweede keer ongesteld geworden. Ik ben zo blij dat ik met jou contact opgenomen heb.

Amy

Lieve Lotte, dank je wel voor je hulp. Ik ben zwanger! Je hebt mij net het zetje gegeven dat ik nodig had.

Sanne

Erg prettig om dit traject te volgen. Lotte is super positief en persoonlijk betrokken. Zij begrijpt hoe pijnlijk en frustrerend het kan zijn als zwanger worden niet vanzelf gaat. Geen vraag is gek en je krijgt altijd een uitgebreid antwoord of advies. Super om toch zonder hulp van het ziekenhuis bezig te zijn aan een gezonde leefstijl en te werken aan je wens. Super bedankt!

Sandy

Ik had meteen het gevoel 'zij begrijpt mij, ze weet precies wat ik denk of voel' en dat was zo onwijs fijn. Alleen daarom is een gesprek met Lotte al heel waardevol. Je voelt je gezien, gehoord en kunt openhartig je verhaal delen.

R.F.

Lotte heeft alles voor mij uitgezocht, en sinds ik haar adviezen opvolg voel ik me zoveel beter. De pijn in mijn borsten en benen is minimaal en soms helemaal weg. Ik voel me energieker en ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug. En ook leuk, ik krijg heel veel complimentjes over hoe goed ik eruit zie!

Rowena

Ik ben echt heel blij dat ik voor je gekozen heb! Ik ben veel energieker, bijna geen hoofdpijn en buikpijn meer, m'n buik is niet meer steeds opgezet en ik hoor van veel mensen dat ik er goed uit zie.

Anne

Dank je wel voor jouw hulp. Heel duidelijk en praktisch, het heeft mij echt veel rust en nieuwe inzichten gegeven.

Emma

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ