fbpx

Wat andere zeggen over Lotte

Kimberly –

”Na mijn eerste bevalling begon mijn lichaam signalen af te geven dat er iets niet klopte. Ik had last van diverse klachten (zenuwachtig gevoel, misselijk rondom mijn menstruatie, weinig eetlust en nog wel meer).
Telkens had ik maar de hoop dat het vanzelf over zou gaan. Ook in onderzoeken werd er geen duidelijke oorzaak gevonden.
Wanneer wij onze tweede kinderwens in vervulling wilden laten gaan, bleek ook dit een lastige opgave. Dit ging met veel verdriet gepaard. Waarom deed mijn lijf niet gewoon haar werk?
Het vertrouwen in het ziekenhuis zakte bij mij wel weg. Dit was het moment dat ik contact zocht met Lotte en hier heb ik geen seconde spijt van gehad.
In een persoonlijk traject werd duidelijk waar ik invloed op uit kon oefenen: voeding, ontspanning en aanvullende supplementen. Ik vond al snel mijn draai in de aanpassingen en mijn lijf reageerde hier meteen op. Klachten verdwenen en ik leerde wat wel/niet normaal is.

Na 3 maanden, op oudejaarsdag, hadden we daar dan eindelijk een positieve zwangerschapstest!

Ik kan je niet vaak genoeg bedanken lieve Lotte. Het vertrouwen in mijn lichaam is terug, ik voel me weer mezelf en onze allergrootste wens is uitgekomen: een tweede kindje op komst.

 

Monique –

Mijn man en ik zijn inmiddels al ruim 3 jaar geleden gestopt met de pil in de hoop papa en mama te mogen worden maar helaas. Na ongeveer 2,5 jaar zijn wij gestart met een IUI traject, eigenlijk hadden we dit nooit voor ogen maar vooral bij mij sloeg de wanhoop zo toe dat ik toch vond dat we het moesten proberen. Al tijdens het traject volgde ik Lotte trouw, het verhaal van Lotte voelde zo herkenbaar, Wanneer ik de posts las op haar Instagram leek het alsof ik mijn eigen interview las. Soms bijna eng, kippenvel, verdriet, herkenning, erkenning, zoveel emoties die dan los kwamen maar de sterkste emoties was de HOOP!

Lotte is wel moeder geworden, het is haar met haar man samen gelukt, dan moet het ons toch ook lukken?! Ik wil haar leren kennen zei ik tegen mijn man, deze  vrouw weet ZO VEEL, het voelt of zij kan helpen en zij zal ons in ieder geval ECHT begrijpen!

Wat Lotte voor ons heeft betekend en het traject ons heeft opgeleverd? Lotte was vooral mijn grote voorbeeld, luisterend oor en iemand die daadwerkelijk begrijpt. Ze is doortastend en heeft erg veel kennis, ze weet je zelf via zoom diep van binnen te raken, heel bijzonder en mooi om zo soms dingen van jezelf in te zien die je eerder had weggestopt of gewoon weg niet wist/door had. Verder heeft ze ons begeleid met het aanvullen van de vitamine/mineralen is zichtbaar werken naar het bloedonderzoek. Door het bloedonderzoek zijn we bewuster geworden hoe ons lichaam werkt met hulp van Lotte, ze leert je, je lichaam te begrijpen.

"

Lotte, jij bent mijn veilige vertrouwenspersoon op het moment! Ik moet het aan iemand kwijt!! Ik was weer eens ongeduldig vanochtend en dacht: Ik deo een vroege test. Maar mijn vriend is een nachtje weg met vrienden.. Zie ik dit staan (positief). Het is gewoon gelukt!!

Amy – Ik probeerde al 4 jaar zwanger te worden . Ik ben jou tips gaan volgen en wat denk je ? Ik ben op dit moment 5 weken zwanger ! Ik ben gewoon zwanger !!  Wel via verse terugplaatsing ( icsi)Ik wil jou bedanken voor je tips! Sinds ik de bloed test bij jou heb gedaan is er een wereld voor me open gegaan. Niet alleen qua zwangerschap en zwanger worden ook alles daar om heen ! Heel erg bedankt !    

Angelique – 

Toen ik tijdens de zomervakantie door Instagram zat te scrollen kwam ik bij de voorgestelde berichten een post van Lotte tegen. Werkelijk alles wat je schreef was herkenbaar. Van alles 80 keer googelen en op hetzelfde antwoord uitkomen tot mensen die zonder pardon mededelen dat ze wel al een kindje bij ons hadden verwacht, alle posts en berichten die je gedeeld had klopten met mijn gedachtes en ervaringen. 
Tijdens onze eerste kennismakingsgesprek, wat overigens heel fijn is om te kijken of het klikt, merkte ik meteen dat je wist waar je over sprak en vond ik het fijn om met iemand te spreken die écht snapt wat ik doormaak. Ik kan het namelijk prima met mijn vriend, familie of vriendinnen bespreken, maar alleen bij jou voel ik die herkenbaarheid omdat jij precies weet wat dit bizarre proces is. 
Tijdens de coaching stuurde je me bij waar nodig en dacht je met me mee. Iets wat van tevoren niet haalbaar leek, zoals het drie keer per dag eten, was eigenlijk in de praktijk prima te doen. De bloedtest was een goede aanvulling op het hele traject, hier kwamen hele mooie inzichten uit en hiermee kon ik praktisch meteen aan de slag. Als ik aan mensen de uitslagen liet zien kwamen zij meteen tot de conclusie dat eigenlijk iedereen zo’n bloedtest zou moeten laten uitvoeren. Wat ik als heel prettig heb ervaren waren de gesprekken waarin er ruimte was om je ei kwijt te kunnen maar je ook weer met beide benen op de grond gezet werd. Je bent heel flexibel geweest in het afspreken met betrekking tot mijn beroep, waarbij ik soms tot 4 keer toe moest zeggen dat een bepaald tijdstip niet haalbaar voor me was. 
De persoonlijke benadering, het altijd kunnen appen voor advies en het inleven in mijn verhaal heb ik als heel fijn ervaren. Hoe jammer het ook is dat de gesprekken voorbij zijn en ondanks dat het traject nog niet geleid heeft tot een zwangerschap, heb ik heel veel meegenomen naar mijne huidige levensstijl en daar ben ik je heel dankbaar voor. Dank voor je luisterend oor en je begrip voor mijn traject voor ons kindje. Ik hoop je heel snel te kunnen appen met mooi nieuws! 

Zwanger door toeval, of niet? 

Janneke – Na jaren in een medisch traject te hebben gezeten was ik het zat. Via Instagram kwam ik met Lotte in contact en tijdens een 1:1 traject leerde zij mij meer over mijn lichaam. Dingen die ik altijd zag als het hoort erbij bleken nu een disbalans te veroorzaken. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. 1 maand met jou werken en zwanger, hoe dan? Wij zijn er beiden echt van overtuigd dat het heeft bijgedragen. 

 

A. – Wat ben ik toch blij dat ik een persoonlijk traject bij Lotte heb gevolgd. Ze is ontzettend lief en persoonlijk betrokken. Ik wist dat ze mij begreep als geen ander. Je wordt stap voor stap meegenomen in het programma met de juiste adviezen en begeleiding net wanneer je het nodig hebt. Ook was ik verbluft dat Lotte mijn gevoelens beter aanvoelde dan ikzelf en wist wat ik dacht wanneer ik niet lekker in mijn vel zat. Ik voelde me gehoord en heb letterlijk mezelf herontdekt. Voor dit programma zag ik door de bomen het bos niet meer (informatie van de artsen en alles wat je leest op internet). Samen met haar heb ik mijn eigen weg gevonden in gezondere leefstijl en kan ik met volle zelfvertrouwen én een rugzak met waardevolle informatie zelfstandig verder in deze bijzondere reis naar ouderschap.

Boodschap voor alle andere prachtvrouwen die ook allang moeder zijn in het hart: “Jullie zijn niet alleen, we got this!”

Het is geen wonderpil..

Hormoon coaching geeft je inzicht in je eigen lijf, in wat jij kan beïnvloeden en hoe jij zelf met je hormonale gezondheid om kan gaan. Daar moet je wat voor doen. Zelf aan de slag gaan met jouw lijf. De controle terugpakken. 

Hanneke – Via Instagram ben ik op jouw pagina gekomen en sprak mij de manier waarop je de onderwerpen rondom zwangerschap belichtte erg aan. Je kan het wel benoemen als een herkenning of eigenlijk weergave van mijn gedachten.

De manier waarop je zelf aan de knoppen van je lichaam kan draaien, gaf mij de doorslag met coaching aan de slag te gaan.  

Het traject heeft mij echt een andere kijk op voeding gegeven en wat dit voor invloed heeft op je dagelijkse functioneren. Daarbij dat signalen die ik al jaren kreeg van mijn lichaam, niet voor niets waren, ondanks dat je altijd voor jezelf een (ongeldige) verklaring kan formuleren. Ik ben nog niet zwanger, maar heb zoveel geleerd. 

 

Jantine – Na Lotte een paar maanden gevolgd te hebben op Instagram wekte het al gauw mijn interesse om mijn hormonen van binnenuit aan te pakken, in plaats van (in de toekomst) een traject te starten in het ziekenhuis. Na heel wat wikken en wegen uiteindelijk besloten om contact met Lotte op te nemen. Na een fijn telefonisch gesprek en de verschillende trajecten bekeken te hebben, kozen we voor een 1:1 traject. Veel over mijn huidige situatie besproken, gekeken welke klachten er zijn en wat mijn eetpatroon was. Aan de hand hiervan heeft Lotte een adviesrapport opgemaakt met dingen die ik aan zou kunnen passen om mijn hormonen op de rit te krijgen. Uiteindelijk ben ik erg anders gaan eten, een stuk gezonder! Daarnaast wat kilootjes afgevallen en zag ik er een stuk beter uit. Buikpijn en hoofdpijn, wat bij mij ‘hoorde’, is ook bijna helemaal verdwenen! Ik voel me een stuk beter en dat is uiteraard ook een belangrijke factor voor onze kinderwens. 

Contact

2 + 5 =

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ