fbpx

FAQ

Veel gestelde vragen online programma

Wanneer start en eindigt het programma?

Het programma start wanneer jij het aanschaft en eindigt na 6 weken. Je behoudt wel nog 12 maanden na aanschaf toegang tot de modules.

 

Wat kost het programma?

De investering is €247,-

 

Ik vind het nogal een investering om te doen, kan ik ook in termijnen betalen?

Dat kan, zeker. Je kan ervoor kiezen om in 2 termijnen te betalen.

Wat ik altijd wil benadrukken is dat je met deze investering ook jezelf helpt, dus vraag je vooral ook af wat het je oplevert in plaats van alleen te kijken naar wat het kost.

 

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 6 weken, waarbij je de 5 hoofd thema’s in modules krijgt. Iedere week ontvang je toegang tot een volgend onderwerp, met uitzondering van week 4. Die duurt 2 weken.

Daarnaast heb je direct toegang tot de 2 bonusmodules. 

 

Is dit programma iets voor mij?

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met een kinderwens die nog niet in vervulling is gegaan. Op deze manier kan jij op een laag drempelige manier werken aan jouw vruchtbaarheid en de kansen op een zwangerschap vergroten. De onderwerpen tijden deze cursus leren jou veel over wat je zelf kan doen en de bijhorende opdrachten zorgen er voor dat je het gene wat je leert ook toe kan gaan passen

 

Welke onderwerpen zitten in dit programma?

Het programma bevat vijf verschillende onderwerpen, namelijk:

  1. De cyclus
  2. De vruchtbare periode
  3. Hormonen in balans
  4. Voeding
  5. Mindset

De bonusmodules gaan over stress en wat de man kan doen om de kans te vergroten. 

 

Ik heb geen cyclus op dit moment, is het programma passend voor mij?

Ja en nee. Je gaat in dit programma leren wat je zelf kan doen om de cyclus op gang te krijgen, namelijk het herstellen van de hormoonbalans. Het kan heel goed dat jij, wanneer je alles in de praktijk brengt, de cyclus hiermee weer op gang krijgt. Alleen kan ik niet goed inschatten of dit voldoende is voor jou, het kan zijn dat je meer verdieping nodig hebt een 1:1 coaching daardoor passender is voor jou.  Of dat dit allemaal net een stap te ver is en je kleiner kan beginnen met bijvoorbeeld het stappenplan. Als je hier even over wilt sparren, laat het mij dan gerust weten via lotte@vithr.nl, ik denk graag even met je mee.

 

Ik heb al een 1:1 coaching gevolgd, is dit dan herhaling?

Je zal een groot gedeelte aan hormoonkennis al hebben, maar het online programma biedt je wel de mogelijkheid om het nogmaals allemaal door te lezen. Zie het als een grote kennisbank waar je alles bij elkaar hebt en jij kan opzoeken en lezen wat jij nodig hebt.

In een 1:1 traject is het vaak door middel van coaching aan jou verteld, het kan zijn dat er dingen niet helemaal goed zijn blijven hangen bij je. Deze modules bieden je dan de mogelijkheid om het nogmaals door te nemen en ook geven de opdrachten weer nieuwe inzichten. En er zitten zeker ook nieuwe stukjes in, je leert er sowieso weer meer van.

 

Kan ik dit programma altijd en overal volgen?

Ja dat kan. Je krijgt 12 maanden lang toegang tot de modules, dus je kan het compleet in je eigen tijd doorlopen, op een door jou gewenste locatie.

 

Waarom duurt de module over voeding twee weken?

Dat is een bewuste keuze, de aanpassingen in voeding vragen meer tijd en ik wil je uitdagen om die tijd ook echt te nemen. Natuurlijk is na 2 weken niet alles omgegooid, maar het geeft je net even wat meer tijd om de bewustwording te laten groeien en dingen in de praktijk te brengen.

 

Ik loop in het ziekenhuis, in een medisch traject. Kan ik dan alsnog dit traject volgen?

Absoluut, sterker nog ik geloof erin dat het elkaar kan versterken. Als je in een medisch traject zit krijg je vaak hormonen toegediend. Deze zullen nog beter hun werk gaan doen wanneer jouw eigen hormonen optimaal werken. En de kans op bijwerkingen van hormonen is groot, als jij ervoor zorgt dat jouw lichaam gezond(er) is dan het nu is kan je ook deze bijwerkingen beter aan. Win-win dus.

Contact

13 + 5 =

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ