fbpx

Yes, het e-book is onderweg. 

Wat ontzettend tof dat jij mijn E-book hebt gedownload, dank je wel daarvoor. En dat voelt een beetje gek om te zeggen, want het feit dat jij mijn E-book hebt gedownload wil zeggen dat jij nieuwsgierig bent naar hoe jij zelf de kans op een zwangerschap kan vergroten.

Misschien zegt dat wel dat jij al langere tijd hoopt zwanger te worden terwijl het niet zomaar lukt. Dan is het natuurlijk helemaal niet tof, maar wel super dat jij deze eerste stap hebt gezet.

Je ontvangt het E-book binnen 30 minuten in de mail zodat jij aan de slag kan gaan met de eerste tips.

En naast het E-book is er nog iets wat ik met je wil delen, want alleen een E-book downloaden is leuk maar dan moet je de tips ook nog in de praktijk kunnen en willen brengen. Toch?

Ik vertel je er graag wat meer over in onderstaand filmpje, zodat jij mij gelijk ook wat beter leert kennen.

 

Een e-book is stap 1, daarna begint het pas.. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen (én mannen) te leren wat je zelf kan doen aan de hormoonbalans, zodat ook jullie de kansen kunnen vergroten op een zwangerschap.

Ik heb zelf ervaren hoe het is om een medisch traject te moeten doorlopen om die diepe wens in vervulling te laten gaan. Ik werd door het ziekenhuis onverklaarbaar onvruchtbaar verklaard en wij moesten maar van alles proberen. Op goed geluk.

Maar daar kon ik me niet bij neerleggen, want als zwanger worden niet lukt wil je er alles aan doen. Mijn sleutel lag in mijn eigen hormonen en mijn kennis en ervaring deel ik nu met jou.

Ik ben inmiddels moeder van twee kinderen, twee totaal verschillende zwangerschappen heb ik doorlopelen. De ene na twee frustrerende, ellendig lange jaren en de ander was er ineens. Omdat ik mijn hormonen onder controle had, omdat mijn lijf weer wist wat het moest doen

En het herstellen van die hormonen en de vruchtbaarheid, dat is de eerste stap. Een mega stap, waarin je heel veel kleine stapjes nog moet zetten.

En juist daarom heb ik nu een super toffe aanbieding gemaakt, omdat jij met het downloaden van mijn E-book al laat zien zelf iets te willen doen. Omdat ik het gewoon niet over mijn hart kan verkrijgen om je niet gelijk nog meer informatie te geven, want hoe fijn zou het zijn als jij binnenkort een positieve test in handen hebt? Als je niet langer verplicht moet vrijen of die verschrikkelijke hormonen moet spuiten?

Uit mijn praktijk blijkt dat veel vrouwen opzoek zijn naar duidelijke stappen. Wat kan je wanneer doen, wat werkt wanneer voor het lichaam. Hierop heb ik een stappenplan ontwikkeld, met de juiste voeding in de juiste fases. Om jouw hormonen een boost te geven zodat ze in de belangrijkste fase het belangrijke werk gaan doen.

Ik ben nu al trots dat jij ervoor kiest om zelf dingen aan te pakken en dat wil ik graag belonen. Jij kan nu namelijk het stappenplan los aanschaffen, zodat jij de eerste stap écht kan gaan zetten!

En als jij er voor kiest om het stappenplan nu aan te schaffen dan heb ik gelijk een mooie kortingscode voor je. Met de code ‘ebookdownload’ betaal jij voor het stappenplan maar €19,95 en ontdek jij welke belangrijke stappen jij kan zetten om de vruchtbare periode nog beter te benutten.

Wil jij dit? Klik dan op onderstaande button en vul de kortingscode in bij het afrekenen. 

''Mijn cyclus is een rommeltje, maar door dit plan voel ik me al direct veel beter. Het geeft houvast en dat met 'normale' ingrediënten'

Rowena

''1,5 week geleden heb ik het stappenplan aangeschaft en wat een verandering al. Het voelt heel fijn om te eten wat er nodig is in de weken van mijn cyclus''

Sandy

''Wat ontzettend fijn om nu te lezen en te leren wat er in mijn lichaam gebeurd. Ik snap veel beter waarom ik op sommige momenten behoefte heb aan bepaald eten of een knuffel.''

Emma 

VAN HOPEN OP EEN POSITIEVE TEST NAAR AANPAKKEN

Als er iets is wat je kwijt raakt tijdens een (lange) weg naar een zwangerschap dan is het wel vertrouwen in je eigen lichaam. 

Je weet niet meer welke signalen nu echt zijn, want iedere maand voelt het alsof jouw borsten een cup groter zijn. Je voelt je misselijk en moe, maar toch laat die test zien dat je niet zwanger bent. 

Het feit dat je meer kan doen dan foliumzuur slikken, minderen met alcohol en gezond eten gaf mij zo veel vertrouwen. Binnen een paar dagen merkte ik al verschil in mijn energie, mijn huid werd beter en ik voelde me zó anders. En dat gaf mij zo’n fijn gevoel, ik voelde voor het eerst in tijden weer dat mijn lichaam wel iets goeds deed. Dat het niet ‘stuk’ was, maar echt beter kon worden. 

En dat gaf vertrouwen, al was het eerst een klein beetje. Maar ieder klein beetje helpt om weer echt te kunnen vertrouwen op jouw eigen lichaam. 

Ik was oprecht vergeten dat er veel meer is dan het aantal dagen dat een cyclus duurt, dank je wel voor dit inzicht! Ik voel nu veel beter wat er gebeurd in mijn lichaam en herken signalen in mijn humeur eerder. Ik ben er veel bewuster mee bezig, en dat geeft een rustig gevoel.

Linda

Van onbegrepen onvruchtbaar naar moeder van twee kinderen

Ik raakte niet zomaar zwanger, terwijl ik echt alles deed wat Google mij vertelde. Potten ‘mama pillen’ heb in verslonden, kilo’s aan ovulatie- en zwangerschapstesten lagen er in de vuilnisbak. Accupuntuur gaf mij een goed gevoel, maar ik raakte niet zwanger. Ik deed alles wat ik las, maar het lukte niet.

Onbegrepen onvruchtbaar was de diagnose. En kijk nu, moeder van twee kinderen. Waarbij mijn tweede zwangerschap zonder enige hulp van medische trajecten tot stand is gekomen, puur omdat ik mijn lijf leerde kennen. Ik wist welke voeding, welke supplementen en welke beweging ik nodig had.

Doordat ik inmiddels mijn cyclus volledig ken en herken weet ik precies wat er gebeurd. Ik kijk verder dan het aantal dagen en het moment van de eisprong, waardoor ik de signalen veel eerder opmerk. En ik kan er dus ook eerder op inspelen.

Ik herken veranderingen in mijn lijf, merk mijn eigen emoties eerder op en kan dit koppelen aan mijn hormoonbalans. Ik vertrouw volledig op wat mijn lichaam mij verteld en dat gevoel is zo ontzettend fijn. Geen onzekerheid meer of ik wel- of niet- ongesteld wordt, geen twijfel over een mogelijke zwangerschap, ik weet precies wat er gebeurd.

En dat kan jij ook leren, zodat jij precies weet wanneer jouw kansen op een zwangerschap benut kunnen worden! 

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ