fbpx

Het belang van omega 3

Omega 3 is de bron van onze cellen, deze waardes zijn dan ook super belangrijk om goed aan te vullen.

➤ Op ieder moment in je leven hebben we omega 3 nodig. In de meest ideale wereld halen we dit uit voeding. Alleen, het is vrijwel onmogelijk om 4x per week vette vis te eten. Denk alleen al aan de kosten hiervan.

Met een hoogwaardig, full spectrum omega 3 supplement vul je de eigen waarde aan. Het gebruik kent vele gezondheidsvoordelen.

Ervaar jij tijdens en na het sporten klachten zoals kramp, pijnlijke stramme spieren, langdurige spierpijn? Grote kans dat jouw omega 3 inname te laag is.

De wereld van suppletie is niet zo makkelijk
Het is ontzettend lastig in de wereld van suppletie om een goede variant te vinden, er is zoveel op de markt. Bij omega 3 is het belangrijk om een pure variant te gebruiken omdat vis nu eenmaal veel toxines (gifstoffen) kan bevatten.

➤ Capsules en pillen zijn vrijwel altijd niet vers. Snij een capsule maar eens open, grote kans dat het naar rotte vis ruikt.

➤ Veel supplementen zijn laag in DHA en EPA dosering. Zonde, want dat heb je juist nodig.

➤ De vis die voor de olie gebruikt wordt is veelal niet duurzaam gevangen en er wordt veel gebruik gemaakt van kweekvis.

De olie van Eqolgoy is puur, vers en komt rechtstreeks uit Noorwegen naar jou toe. Door de versheid heb je gegardeerd minder gifstoffen en weet je zeker dat je je lijf een goed product geeft.

Resultaten zijn verbluffend:

❥ Langdurige eczeem klachten verdwijnen
❥ Huidklachten zoals psoriasis, rosaria en acne verminderen
❥ Ontstekingen in het lichaam dalen
❥ Krampen zijn verleden tijd
❥ Blessures herstellen sneller
❥ Meer energie
❥ Meer kracht

Eqology heeft de beste, puurste variant van omega 3. Vul onderstaande gegevens in en ook jij kan starten met de olie.

→ Bij aanmelding krijg je voor minimaal 6 maanden Omega 3 thuis gestuurd. De eerste maand ontvang je een dubbele dosis, om de cellen goed te vullen. Daarna krijg je iedere maand 1 fles olie thuisgestuurd. De kosten zijn €39,- per maand exclusief verzendkosten, wat neerkomt op ongeveer €1,20 per dag.

Je hebt keuze uit samken citroen en orange. Dit kan je aangeven in het veld ‘smaak’. Geef je niets aan, dan bestel ik standaard citroen voor je.

Je kan er voor kiezen om voordat je de olie gaat gebruiken een test te doen. Dit geeft jouw omega 3 : omega 6 waarde aan en laat zien in hoeverre je omega 3 nodig hebt. De kosten van de test zijn €88. Kies jij ervoor om 2 testen te doen, 1 aan het begin en 1 na 5 maanden gebruik om de voortgang te meten dan krijg je 50% korting! Je kan hieronder aangeven of je wel of niet wilt testen. 

* Let op, met het invullen van dit formulier geef jij akkoord voor het gebruiken van jouw gegevens voor de aanvraag van de omega 3 voor minimaal 6 maanden.

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ