fbpx

Wat leuk, je staat op de wachtlijst. 

Snel meer.. 

Je ontvangt meer info in de mail

De komende weken ben ik nog hard bezig om alles helemaal goed in te richten. Met mijn hormonen kennis zit het meer dan goed, mijn technische kennis is wat uitdagender. 

Maar geen paniek, het komt goed en het wordt echt te gek. Binnen nu en 3-4 weken ontvang jij meer informatie. En mocht je vragen hebben, stel deze dan gerust aan mij. 

Tot snel! 

 

Liefs, Lotte

Andere bekeken ook

  • HORMOONBALANS RECEPTEN

    29,95
  • EMB Bloedtest

    349,00
  • Stappenplan

    27,00

Heb jij mijn vernieuwde E-book al gedownload? 

Kijk hier voor mijn gratis E-book met zes tips die helpen bij het herstellen van jouw hormoonbalans. De kans op een zwangerschap kan je zelf vergroten, met deze eerste tips!

Lieve Lotte, dank je wel voor je hulp. Ik ben zwanger! Je hebt mij net het zetje gegeven dat ik nodig had.

Sanne

Door jou weet ik hoe belangrijk gezond eten is. Ik heb gewoon een heel andere mindset gekregen en hoe ik naar mijn lichaam moet luisteren. Het is ongelofelijk, van nooit ongesteld ben ik nu gewoon voor de tweede keer ongesteld geworden. Ik ben zo blij dat ik met jou contact opgenomen heb.

Amy

Erg prettig om dit traject te volgen. Lotte is super positief en persoonlijk betrokken. Zij begrijpt hoe pijnlijk en frustrerend het kan zijn als zwanger worden niet vanzelf gaat. Geen vraag is gek en je krijgt altijd een uitgebreid antwoord of advies. Super om toch zonder hulp van het ziekenhuis bezig te zijn aan een gezonde leefstijl en te werken aan je wens. Super bedankt!

Sandy

Ik had meteen het gevoel 'zij begrijpt mij, ze weet precies wat ik denk of voel' en dat was zo onwijs fijn. Alleen daarom is een gesprek met Lotte al heel waardevol. Je voelt je gezien, gehoord en kunt openhartig je verhaal delen.

R.F.

Lotte heeft alles voor mij uitgezocht, en sinds ik haar adviezen opvolg voel ik me zoveel beter. De pijn in mijn borsten en benen is minimaal en soms helemaal weg. Ik voel me energieker en ik heb het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug. En ook leuk, ik krijg heel veel complimentjes over hoe goed ik eruit zie!

Rowena

Ik ben echt heel blij dat ik voor je gekozen heb! Ik ben veel energieker, bijna geen hoofdpijn en buikpijn meer, m'n buik is niet meer steeds opgezet en ik hoor van veel mensen dat ik er goed uit zie.

Anne

Dank je wel voor jouw hulp. Heel duidelijk en praktisch, het heeft mij echt veel rust en nieuwe inzichten gegeven.

Emma

© 2019-2020 VITHR Hormooncoach

 privacy statement   algemene voorwaarden   FAQ